...

Vesta Corporate Headquarters

With a focus on employee well-being, Vesta’s office is designed to the highest wellness and sustainability standards.

Full service interior design, branding, LEED, WELL and construction management services for a 900 m2 (9,687 SF) corporate headquarters for Vesta. To cater to Vesta’s dynamic multi-generational work force and meet WELL’s guidelines, the building floor plan was divided into four different zones: the Focus Zone supports work that requires concentration; the Interactive Zone is designed to bring employees together in formal and informal settings; the Quiet Zone helps staff to refresh and reenergize by stepping away from technology; and the Teaming Zone enables team members to work together with collaborative digital tools. Creating distinct, yet cohesive zones visually connects the overall open office environment to the collaborative spaces, conference center and other amenities, including a canteen and break room for employees. The contemporary design aesthetic incorporates the Vesta “V” and other aspects of the brand. Forward-thinking technology is also integrated throughout the space, from the Lutron window shades to the telepresence capabilities in the conference rooms.

Services

Media

Related Projects

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.